Comunitat Terapèutica del Maresme
serveis salut mental | salutmental.cat
 

2na edició del curs d’estiu cooperació internacional en salut mental i drogodependències

Del 14/05/2018 al 29/06/2018

 

Curs d'estiu: 2na EDICIÓ DEL “CURS D'ESTIU COOPERACIÓ INTERNACIONAL EN SALUT MENTAL I DROGODEPENDÈNCIES” (1 ECTS), que s'organitza des  de la Facultat d'Infermeria conjuntament amb la Comunitat terapèutica del Maresme (CMT) , l'Institut d'assistència sanitària (IAS), Drissa i l'Ajuntament de Girona i amb el suport de la Fundació de la UdG.

ELS OBJECTIUS del curs són conèixer els principis de la salut mental comunitària i els elements implicats en un projecte de cooperació internacional, així com identificar les necessitats en termes de promoció, prevenció, tractaments i rehabilitació psicosocial, i reconèixer els aspectes ètics de la cooperació.

Aquest curs ESTÀ ADREÇAT a futurs professionals (estudiants) i a professionals que treballen en l'atenció a la salut mental en el nostre entorn (metges/ses, infermers/es, psicòlegs/gues, educadors/es, treballadors/es socials, ...) i que volen incrementar el coneixement del model d'atenció de salut mental comunitària, o bé a persones que considerin participar en projectes de cooperació internacional o que volen conèixer amb més profunditat el projecte del CAPS de Bluefields.

El curs tindrà lloc a la Facultat d'Infermeria  del 25/06//2018 al 29/06/2018, de dilluns a dijous de 15 a 19 h i el divendres de 9 a 14h i de 15 a 19 h. El preu és de 70€.

Per a més informació i inscripcions:

http://www.fundacioudg.org/ca/cooperacio-internacional-salut-mental-drogodependencies.html

 

 

 

Documents i enllaços