Comunitat Terapèutica del Maresme
serveis salut mental | salutmental.cat
 

La consellera de Benestar i familia visita Palafolls

Dijous, 06/02/2014

Aquest dijous, la consellera Neus Munté, va fer una visita institucional a la població de Palafolls on vol conèixer de prop la tasca que desenvolupa la Fundació del Molí d'en Puigvert amb les persones amb malaltia mental.

En aquest sentit la consellera visitarà la seu de la Fundació , a tocar del Molí d'en Puigvert, per posteriorment acostar-se a les botigues outlet que l'entitat té en marxa al centre de la nostra localitat.
També farà una visita als pisos de protecció oficial que l'Ajuntament ha cedit a la Fundació Aspronis a tocar de la biblioteca municipal.

Munté, ha estat al matí a Malgrat i a Pineda. En aquesta última localitat, la consellera ha visitat el Rebost Solidari de l'Ajuntament i un parell de residències per la gent gran. Abans ha estat rebuda per l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, i la Regidora de Benestar Social Carme Aragonès.

A primera hora del matí, la consellera ha visitat la Comunitat Terapèutica del Maresme, on ha conegut de prop la feina que es fa en aquesta institució.

Al migdia la consellera ha dinat a Palafolls on ha estat rebuda per l'alcalde de Palafolls, Valentí Agustí i la regidora de Serveis Socials, Dolors Agüera. En el dinar també hi ha assistit l'alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy.

Munté ha estat a Palafolls acompanyada pel delegat del Govern a la Demarcació de Barcelona, Ferran Brea i de la directora de l'institut Català d'Assistència i Serveis Socials, Carmela Fortuny.

Visita de Neus Munté a Palafolls i Malgrat
Visita de Neus Munté a Palafolls i Malgrat

Via Ràdio Palafolls