Comunitat Terapèutica del Maresme
serveis salut mental | salutmental.cat
 

La Comunitat Terapèutica del Maresme, dedicada a l’atenció de malalts mentals , inaugura unes noves instal•lacions al edifici de Can Zeriquiey , a Are

Dimarts, 31/12/2013

El passat 28 de juny va tenir lloc la celebració dels 35 anys de la Comunitat Terapèutica del Maresme i la inauguració de les obres de rehabilitació de la Clínica Arenys de Munt .

1 . En l'acte presidit pel Conseller de Salut , i en el qual estaven presents polítics , tècnics i administradors del territori , es va recordar els inicis de la Cooperativa , un projecte iniciat per un col · lectiu de professionals compromesos amb el atenció al malalt mental d'una manera personalitzada , comptant amb els elements que la malaltia mental necessita , i com aquesta entitat ha tingut un paper destacat en l'atenció pública a la Salut mental en el territori del Maresme en els últims 35 anys .

El resultat final de les obres ha suposat l'ampliació dels espais en un edifici annex , així com la rehabilitació de l'interior de l'edifici antic . La millora de l'equipament repercutirà clarament en la millora en l'atenció al pacient .

2 . En tot cas , l'acte va resultar positiu en tots els aspectes : alhora tenir un acte acadèmic en què el professor Àngel Puyol va dissertar sobre " Principi de Justícia i Salut" i van ser projectats dos vídeos sobre la CTM .

Esperem que aquest acte ajudi a la difusió de la CTM i l'obra que es realitza en l'atenció a la salut mental

Imatges i videos

Clínica Arenys de MuntClínica Arenys de MuntClínica Arenys de MuntClínica Arenys de MuntClínica Arenys de MuntClínica Arenys de MuntClínica Arenys de MuntInauguració Can ZeriquieyClínica Arenys de MuntClínica Arenys de Munt