Comunitat Terapèutica del Maresme
serveis salut mental | salutmental.cat
 

Inauguració de les obres de rehabilitació de la Clínica Arenys de Munt

Dimarts, 31/12/2013

La Regidoria de Cohesió Social i Assistència Primària informa que avui divendres 28 de juny, el conseller de Salut , Boi Ruiz , inaugurarà l'1 del migdia les obres de rehabilitació de la Clínica Arenys de Munt , de la Comunitat Terapèutica del Maresme . Aquesta institució ha tingut un paper important en el tractament i integració del malalt mental en l'àmbit del Maresme en els últims 35 anys .

La Clínica Arenys de Munt, a l'edifici de Can Zariquey , va ser inaugurada el 1993 per Xavier Trias, que era el conseller de Salut en aquest moment . Amb el pas del temps es va fer evident la limitació dels espais i tant des de l'Ajuntament d'Arenys de Munt com des del Departament de Salut s'ha anat treballant per millorar les instal·lacions.

Les obres que s'inauguren avui han consistit en la construcció a la primera planta de deu habitacions dobles i dues individuals amb lavabo, deixant la planta baixa per a espais de reunions, cafeteria , taller i espai d'acollida des de l'exterior . També s'han adaptat els espais antics, uns 1.000m2 aproximadament . Les obres han costat al voltant d'1,6 milions d'euros , que han estat finançats pels membres de la cooperativa. El que ha possibilitat no demanar cap ajuda a l'Administració ni recórrer a crèdits bancaris.

Noticia de l'Ajuntament d'Arenys de Munt