Comunitat Terapèutica del Maresme
serveis salut mental | salutmental.cat
 

Exposició a la UAD: “Quin paper juga l’alcohol a la teva vida?”

Del 03/02/2017 al 05/02/2017

En el marc del Dia Internacional Sense Alcohol, 15 de novembre, la Subdirecció General de Drogodependències de l'Agència de Salut Pública de Catalunya impulsa per tercer any consecutiu la III Setmana de Sensibilització sobre els Riscos del Consum d'Alcohol, del 14 al 20 de novembre de 2016.

Els Ajuntaments de Calella, Pineda de Mar i Tordera a través del programa de prevenció de drogodependències i promoció de la salut que comparteixen, aquest 2016 organitza una sèrie d'actuacions amb motiu del Dia Mundial sense Alcohol, entre les que es troba una exposició itinerant pels CAPs dels tres municipis i per les instal·lacions de la UAD.

L'Exposició Què pinta l'alcohol a la teva vida? Es tracta d'un conjunt de 6 pòsters amb escenes de gent en diferents espais i activitats de la vida diària. Tots ells tenen en comú que l'alcohol hi és present. Al final , una darrera il·lustració pregunta convidant a la reflexió , quin lloc té l'alcohol a la teva vida? L'exposició conclou amb dos plafons grans on es descriu el circuit de l'alcohol al nostre cos i els seus efectes.

http://www.tordera.cat/ARXIUS/alcaldia/fotosxarxes/EXPO_QUIN_PAPER_JUGAR_L_AOH.pdf