Comunitat Terapèutica del Maresme
serveis salut mental | salutmental.cat
 

Curs d'estiu Cooperació Internacional en Salut Mental i Drogodependències

Del 10/07/2017 al 17/07/2017

Aquest estiu tindrà lloc la primera edició del “Curs d'estiu Cooperació Internacional en Salut mental i Drogodependències” (1 ECTS), que s'organitza des del Departament i la Facultat d'Infermeria conjuntament amb la Comunitat Terapèutica del Maresme, serveis salut mental, SCCL i l'Ajuntament de Girona i amb el suport de la Fundació de la UdG.

Els objectius del curs són conèixer els principis de la salut mental comunitària i els elements implicats en un projecte de cooperació internacional, així com identificar les necessitats en termes de promoció, prevenció, tractaments i rehabilitació psicosocial, i reconèixer els aspectes ètics de la cooperació. Aquest curs està adreçat a futurs professionals i a professionals que considerin la cooperació internacional com a futur professional o que tinguin interès en aquestes temàtiques. Preferentment a professionals de l'àmbit sanitari, socioassistencial, educatiu, social... i altres disciplines implicades en la salut mental.  

El curs tindrà lloc a la Facultat d'Infermeria  del 10/07/2017 al 14/07/2017, de dilluns a dijous de 15 a 19 h i el divendres de 9 a 14h i de 15 a 19 h. El preu és de 70€.

Per a més informació i inscripcions:

http://fundacioudg.org/curs-destiu-en-cooperacio-internacional-en-salut-mental-i-drogodependencies.html