Comunitat Terapèutica del Maresme
serveis salut mental | salutmental.cat
 

Calella presenta la campanya Per la teva salut. VINCULA’T! Una setmana dedicada a la salut

Ha tingut lloc a l'Ajuntament de Calella la presentació de Per la teva salut. Vincula't! A càrrec del director mèdic de la Comunitat Terapèutica del Maresme, el doctor Guillem Homet i l'alcaldessa, Montserrat Candini.
Del 28/03/2014 al 08/04/2014

Il·lma. Montserrat Candini i Dr. Guillem Homet durant la presentació del programa: Per la teva salut, VINCULA'T
Il·lma. Montserrat Candini i Dr. Guillem Homet durant la presentació del programa: Per la teva salut, VINCULA'T
Es tracta d'una sèrie d'activitats entorn a la salut que tindran lloc del 31 de març al 7 d'abril, dia internacional de la salut.

El Dr. Homet  ha agraït a l'Ajuntament de Calella el seu recolzament en aquesta campanya i ha volgut remarcar que la salut ens pertoca a tots, no és només un tema de metges. Ha destacat l' importantíssim paper que fan les entitats ciutadanes com a font de salut i també ha fet referència al Vincula't, que dona títol a la setmana de la salut, ja que vincular-se a alguna activitat social, esportiva de lleure, etc.. fa augmentar les proteccions personals davant dels patiments de la vida i això és promoure la salut.

La salut és una manera de viure autònoma, solidària i joiosa. Aquesta definició ha servit al doctor Guillem Homet, director de la Comunitat Terapèutica del Maresme, per presentar els actes que es faran del 31 de març al 7 d'abril en el marc de la setmana de la salut a Calella.

Diferents activitats com ara xerrades, taules rodones, sessions divulgatives o mostres i tallers al voltant dels hàbits saludables conformen aquesta nova iniciativa a la ciutat que es fa amb el títol “Per la teva salut, vincula't!”.