Comunitat Terapèutica del Maresme
serveis salut mental | salutmental.cat
 

Agraïment del Sr. Boi Ruiz i García, Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya a l'Ajuntament d'Arenys de Munt

Dimarts, 31/12/2013
El conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya , Sr Boi Ruiz i García , ha fet arribar una carta d'agraïment al nostre alcalde , Sr.José Manuel Ximenis Ajuntament d'Arenys de Munt , arran de la visita realitzada el passat divendres 28 de juny a la nostra vila , amb motiu de la inauguració de les obres de rehabilitació de la Clínica Arenys de Munt , de la Comunitat Terapèutica del Maresme .

Després de la cerimònia d'inauguració de les noves instal·lacions de la Clínica Arenys de Munt , el Sr Boi Ruiz va visitar el nostre Ajuntament i va signar en el Llibre d'Honor de la Vila .

A la carta , el Sr Boi Ruiz fa arribar el seu agraïment per les atencions i amabilitat rebudes durant la visita i agraeix l'oportunitat de mantenir una trobada per contrastar inquietuds i constatar els esforços amb què treballa l'Ajuntament d'Arenys de Munt per tirar endavant els projectes previstos .
 
Per llegir la carta pot consultar http://www.arenysdemunt.cat/ 

El govern municipal de l'Ajuntament d'Arenys de Munt vol agrair al conseller de Salut , Sr.Boi Ruiz García , la seva visita i la posterior carta i es felicita per haver pogut oferir una bona rebuda .