Comunitat Terapèutica del Maresme
serveis salut mental | salutmental.cat
 

L’assemblea de Fòrum es reuneix a les noves instal·lacions de la Comunitat Terapèutica del Maresme

Maresme, 13 de juny.- La Junta directiva de Fòrum Salut Mental va visitar les noves instal·lacions de la Comunitat Terapèutica del Maresme.

 

Dijous, 13/06/2019

Durant el matí, la Junta al complet va visitar les instal·lacions d'Arenys de Munt i les de Calella, aquestes últimes són les noves instal·lacions de l'entitat.

Tot i que les noves instal·lacions de Calella no estan inaugurades oficialment, les obres estan finalitzades i la Junta de Fòrum Salut Mental va aprofitar la visita  per celebrar una de les dues assemblees que realitzen anualment i la reunió de la Junta directiva que es reuneix cada mes.

La Comunitat Terapèutica del Maresme serveis de salut mental SCCL (CTM) és una cooperativa de treball associat per donar serveis en salut mental en el territori del Maresme.

Alguns del seus serveis estan concertats amb el Servei Català de Salut, del Departament de Salut de la Generalitat. Altres depenen del Departament de Benestar i Família, uns altres del Departament de Treball. També es reben subvencions de la Diputació de Barcelona i del Fons Social Europeu en altres àmbits.

Aquestes noves instal·lacions són una continuïtat de les existents. Hi ha CSMA, CSMIJ i CAS.